Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z rubinem i diamentami BP-50Z

Zgodziła się.
Opinia dodana 2017-10-16 przez: Tomasz, Bieruń
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z rubinem i diamentami BP-50Z

Grawer wzór M1

Zgodnie z zamówieniem - jestem bardzo zadowolona z efektu.
Opinia dodana 2017-09-14 przez: Agnieszka, Łódź
Ocena:
Grawer wzór M1

Medalik owalny ze srebra z Świętym Florianem, WEC-S-MED-FLORIAN-2

Produkt zgodny z opisem. Porządne wykonanie. Na żywo nawet jeszcze ładniejszy:)
Opinia dodana 2017-09-14 przez: Agnieszka, Łódź
Ocena:
Medalik owalny ze srebra z Świętym Florianem, WEC-S-MED-FLORIAN-2

Blaszka na Chrzest Św. wzór WZ-SPEC-1m

Transakcja bardzo szybka i sprawna, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem.
Opinia dodana 2017-08-28 przez: MARTA, Kraków
Ocena:
Blaszka na Chrzest Św. wzór WZ-SPEC-1m

Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Transakcja bardzo szybka i sprawna, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem.
Opinia dodana 2017-08-28 przez: MARTA, Kraków
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Obrączki ślubne z żółtego i białego złota palladowego (para) ŁH-05ZB-EXTRA light

Profesjonalne podejście do transakcji, szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam w 100% i dziękuje.

Opinia dodana 2017-08-20 przez: STANISŁAW, NYSA
Ocena:
Obrączki ślubne z żółtego i białego złota palladowego (para) ŁH-05ZB-EXTRA light

Pierścionek zaręczynowy z białego złota z tanzanitem i diamentami JP-2705B

Wykonanie oraz czas realizacji bez zarzutu. Pierścionek w rzeczywistości prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach.

Opinia dodana 2017-07-15 przez: MICHAŁ, TARNÓW
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z tanzanitem i diamentami JP-2705B

Kolczyki złote w formie kwiatu z rubinem BPK-15Z

Kolczyki w rzeczywistosci ladniejsze niz na zdjeciu. Bardzo staranne wykonanie. Dodatkowy plus za kontakt ze sklepem podczas realizacji zamowienia.
Opinia dodana 2017-06-15 przez: Anna, Dziewin
Ocena:
Kolczyki złote w formie kwiatu z rubinem BPK-15Z

Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-16/4

Pełen profesjonalizmy, bardzo szybka realizacja i piękne wykonanie. Polecam

Opinia dodana 2017-05-22 przez: Ilona, Kraków
Ocena:
Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-16/4

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Zgodny z opisem i zdjęciami
Opinia dodana 2017-05-20 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Pierścionek ze złota z szafirem i diamentami JP-2705Z-R

Pierścionek bardzo spodobał się mojej już narzeczonej. Wykonany bardzo solidnie, nic nie odstaje, nie ma prawa o nic zahaczyć. Realizacja i wysyłka szybsza niż myślałem. Pozdrawiam i polecam z czystym sumieniem.

Opinia dodana 2017-05-08 przez: Mariusz, Janów Podlaski
Ocena:
Pierścionek ze złota z szafirem i diamentami JP-2705Z-R

Zestaw srebrny- Naszyjnik z imieniem i bransoletka z pierwszą literą imienia - WEC-S-ZES-IM-2

Swietna obsługa , wszystko odbyło się szybko i sprawnie .
Opinia dodana 2017-04-06 przez: Barbara, Gdańsk
Ocena:
Zestaw srebrny- Naszyjnik z imieniem i bransoletka z pierwszą literą imienia - WEC-S-ZES-IM-2

Pierścionek z żółtego i białego złota z cyrkoniami AP-34ZB-C

Pierścionek zaręczynowy wykonany profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem (w ciągu 10 dni roboczych- 14 dni kalendarzowych). W rzeczywistości pierścionek wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Wierzę w to, że mojej Wybrance się spodoba. Super robota, super pierścionek. Było warto zamówić.
Opinia dodana 2017-03-18 przez: Jacek, Wieliczka
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota z cyrkoniami AP-34ZB-C

Grawer wzór G5

Świetnie wygląda na pierścionku, super robota ! polecam :D

Opinia dodana 2017-03-07 przez: Wojciech, Widełka
Ocena:
Grawer wzór G5

Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Piękne opakowanie, polecam :)

Opinia dodana 2017-03-07 przez: Wojciech, Widełka
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Ocena najwyższa z możliwych. Bardzo szybka wysyłka, towar pięknie zapakowany i gotowy do wręczenia jako prezent. Podarunek okazał się być najbardziej oryginalny ze wszystkich. Jestem bardzo zadowolony więc z czystym sumieniem mogę polecić firmę "Węc- Twój Jubiler" i jej produkty.

Opinia dodana 2017-02-28 przez: Przemyslaw, Koeln
Ocena:
Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Pierścionek z białego złota w kształcie róży z szafirem i brylantami LP-7730B

Błyskawiczna wysyłka, zamówienie wysłane wcześniej niż szacowany czas podany w sklepie. Pierścionek piękny, który spełnił swoje zadanie: doprowadził narzeczoną do łez. Gorzej można ocenić certyfikat, który przyszedł z błędem ortograficznym. Kontakt z klientem wzorowy, indywidualne podejście do każdego zamówienia. Polecam!
Opinia dodana 2017-02-23 przez: Krzysztof, Łódź
Ocena:
Pierścionek z białego złota w kształcie róży z szafirem i brylantami LP-7730B

Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Pudełko przyszło z dwoma niewielkimi ubytkami przy krawędziach. Samo wykonanie produktu bez zarzutu.
Opinia dodana 2017-02-23 przez: Krzysztof, Łódź
Ocena:
Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Kolczyki złote z rubinami APK-97Z-R

Wykonanie i jakość bez zastrzeżeń
Opinia dodana 2017-02-13 przez: Opineo.pl
Ocena:
Kolczyki złote z rubinami APK-97Z-R

Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z granatem i diamentami 0,03 ct

Produkt bardzo solidnie wykonany, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
Opinia dodana 2017-02-13 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z granatem i diamentami 0,03 ct

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Profesjonalne podejście do transakcji, szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam w 100% i dziękuje.
Opinia dodana 2017-01-27 przez: STANISŁAW, NYSA
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Pierścionek zaręczynowy z białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-50B

Piękny, niepowtarzalny spełnił marzenia mojej wybranki ;)
Opinia dodana 2017-01-17 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-50B

Pierścionek z żółtego złota z szafirami i diamentami JP-36Z-R

Moja żona jest zadowolona :D
Opinia dodana 2017-01-16 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota z szafirami i diamentami JP-36Z-R

Elegancki wisiorek srebrny wypełniony emalią w kolorze czerwonym z grupą krwi WEC-S-WIS-MED-1

Wisiorek elegancko wykonany i zapakowany. Polecam sklep jak i produkty w nim zamawiane, by więcej było tak dobrych sklepów.

Opinia dodana 2016-12-23 przez: Wojciech, Zielona Góra
Ocena:
Elegancki wisiorek srebrny wypełniony emalią w kolorze czerwonym z grupą krwi WEC-S-WIS-MED-1

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Zgodny z zamowieniem polecam
Opinia dodana 2016-11-22 przez: Opineo.pl
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-39ZB

Bardzo profesjonalna obsługa, kontakt z klientem na wysokim poziomie, "stanęli na głowie" żeby pierścionek dotarł na czas. Biżuteria zgodna z opisem, bardzo ładna. Polecam

Opinia dodana 2016-10-25 przez: Marek, Kurów
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-39ZB

Sygnet Morski z żółtego i białego złota SJ-14ZB

Produkt zgodny z opisem

Opinia dodana 2016-10-05 przez: Opineo.pl
Ocena:
Sygnet Morski z żółtego i białego złota SJ-14ZB

Obrączka z żółtego złota ŁZ-06Z-EXTRA light-m

Dziekujemy serdecznie za sliczne obraczki sa jeszcze ladniejsze jak na zdjeciach :) grawer jest piekny noi byly dostarczone na czas wiec tez super. dziekujemy i polecamy serdecznie.
Opinia dodana 2016-10-03 przez: Urszula, Dublin
Ocena:
Obrączka z żółtego złota ŁZ-06Z-EXTRA light-m

Wisiorek z żółtego i białego złota z orłem BPW-25ZB

calkiem dobra
Opinia dodana 2016-10-02 przez: Opineo.pl
Ocena:
Wisiorek z żółtego i białego złota z orłem BPW-25ZB

Pierścionek z białego złota z cyrkoniami LP-53B-C

Prześliczny
Opinia dodana 2016-09-24 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z białego złota z cyrkoniami LP-53B-C

Grawer wzór G5

Zarówno grawer jak i obsługa sklepu idealna. Pomimo moich udziwnień nie było żadnych problemów a wręcz przeciwnie. Więcej takich sprzedawców w internecie a zakupy staną się czysta przyjemnością! Polecam w 100% ! ! !

Opinia dodana 2016-09-21 przez: Fabian, Ośno Lubuskie
Ocena:
Grawer wzór G5

Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Transakcja przebiegła pomyślnie.polecam szybko i sprawnie

Opinia dodana 2016-08-16 przez: Marek, Frysztak
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Zestaw Pierścionek, kolczyki i wisiorek z żółtego złota z rubinami i diamentami AP-60Z-R-ZEST

Jestem b. zadowolony z zakupów. B. profesjonalne podejście do klienta.Rewelacyjny kontakt , wiele życzliwych sugestii co do zakupu.Jeżeli zamierzasz kupić biżuterię to tylko TU.Polecam.
Opinia dodana 2016-07-27 przez: Jerzy, Jelcz
Ocena:
Zestaw Pierścionek, kolczyki i wisiorek z żółtego złota z rubinami i diamentami AP-60Z-R-ZEST

Pierścionek zaręczynowy z żółtego i białego złota z diamentem CP-4027ZB

Piękny pierścionek. Zadowolenie i satysfakcja gwarantowana
Opinia dodana 2016-07-26 przez: Rafał, Gdynia
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z żółtego i białego złota z diamentem CP-4027ZB

Wisiorek z żółtego i białego złota z diamentem APW-96ZB

Wisiorek przepiekny i bardzo ladnie wykonany.
Opinia dodana 2016-07-25 przez: Anna, Wiazow
Ocena:
Wisiorek z żółtego i białego złota z diamentem APW-96ZB

Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-31/7

Piękne obrączki. Jesteśmy zachwyceni. Jakość wykonania rewelacyjna - zdecydowanie godne polecenia:)

Opinia dodana 2016-07-06 przez: Beata, Wiżajny
Ocena:
Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-31/7

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715BZ

Wspaniały pierścionek. Bardzo się podobał narzeczonej. Tu należy się pochwała firmie WĘC za uporanie się z zamówieniem w szybkim czasie (1 tydzień) i dostarczenie na czas przed wyjazdem w góry gdzie wręczyłem pierścionek. Dziękuję :)

Opinia dodana 2016-07-01 przez: Krzysztof, Warszawa
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715BZ

Medalik srebrny z wizerunkiem Jezusa MED-JEZUS.M-3

Bardzo dobre wykonanie. Ciekawy wzór.

Opinia dodana 2016-06-25 przez: Opineo.pl
Ocena:
Medalik srebrny z wizerunkiem Jezusa MED-JEZUS.M-3

Krzyż wykonany z żółtego złota z diamentem KR-4Z

Wspaniala pamiatka pierwszej komuni dla corki. Jestem pod pelnym wrazeniem solidosci firmy. Jestescie przykladem dla innych firm. Zaufanie 100%

Opinia dodana 2016-06-24 przez: Maciej, Tunbridge Wells
Ocena:
Krzyż wykonany z żółtego złota z diamentem KR-4Z

Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Dzieciaki byly zdumione prezentem. Sklep przechodzi ponad skale oczekiwan. Bardzo solidna i wierzytelna firma goraco polecam. Dzieki serdeczne

Opinia dodana 2016-06-24 przez: Maciej, Tunbridge Wells
Ocena:
Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Grawer wzór G7

Idealny grawer :)

Opinia dodana 2016-06-20 przez: Opineo.pl
Ocena:
Grawer wzór G7

Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Cudowne, piękne obrączki. Zdjęcie na stronie internetowej całkowicie oddają rzeczywisty wygląd obrączek. Polecam!!!

Opinia dodana 2016-06-20 przez: Opineo.pl
Ocena:
Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Cudowne obrączki. Zdjęcie oddaje rzeczywisty wygląd obrączek. Są piękne. Polecam !!!
Opinia dodana 2016-06-20 przez: Paulina, Oświęcim
Ocena:
Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Obrączka z żółtego złota ŁN-06Z-light-m

Cudowne obrączki. Jestem bardzo zadowolona, zdjęcie oddaje rzeczywisty obraz obraczki. Polecam !!!
Opinia dodana 2016-06-20 przez: Paulina, Oświęcim
Ocena:
Obrączka z żółtego złota ŁN-06Z-light-m

Grawer wzór G7

Piękny grawer :) polecam
Opinia dodana 2016-06-20 przez: Paulina, Oświęcim
Ocena:
Grawer wzór G7

Obrączka z tytanu 77-T709-d+b

Obrączka bardzo fajna estetycznie wykonana jestem zadowolony

Opinia dodana 2016-06-16 przez: Opineo.pl
Ocena:
Obrączka z tytanu 77-T709-d+b

Pierścionek zaręczynowy z białego złota z szafirem i cyrkoniami BP-50B-C

Pierścionek w rzeczywistości wygląda jeszcze piękniej. Wspaniała, szczegółowa robota. Istny kunszt jubilerski.

Opinia dodana 2016-06-04 przez: Michał, Warszawa
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z szafirem i cyrkoniami BP-50B-C

Pierścionek z białego i żółtego złota ze szmaragdem i diamentami, LP-32BZ

przepiękny pierścionek zaręczynowy zaręczyny w balonie na wysokości 1200m i oczywiście ukochana powiedziała tak tak tak :) nie żałuje ze zaufałem sklepowi węc pozdrawiam i polecam :)

Opinia dodana 2016-05-30 przez: Patryk, Bobolice
Ocena:
Pierścionek z białego i żółtego złota ze szmaragdem i diamentami, LP-32BZ

Grawer wzór G2

Polecam, wszystko w najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt, miła obsługa.

Opinia dodana 2016-05-30 przez: Jarosław, Radom
Ocena:
Grawer wzór G2

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-2

Bardzo piękny naszyjnik... fachowa..obsługa ...Dziękuję..

Opinia dodana 2016-05-24 przez: Katarzyna, Dobre Miasto
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-2

Pierścionek w kształcie serca wykonany z białego złota AP-50B

Bardzo ładny pierścionek. Super się prezentuje na palcu żony. Bardzo polecam

Opinia dodana 2016-05-24 przez: Damian, Poznań
Ocena:
Pierścionek w kształcie serca wykonany z białego złota AP-50B

Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami JP-87ZB

Pierścionek zgodny ze zdjęciem, a nawet piękniejszy. Sam projekt sprawia, że pierścionek jest niepowtarzalny. Wykonany bardzo precyzyjnie. Jednym słowem PIĘKNY

Opinia dodana 2016-05-05 przez: Jarosław, Wrocław
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami JP-87ZB

Grawer wzór G6

Grawer wykonany precyzyjnie, czcionka idealnie pasuje do charakteru treści i pierścionka, litery i całość bardzo czytelne.

Opinia dodana 2016-05-05 przez: Jarosław, Wrocław
Ocena:
Grawer wzór G6

Naszyjnik - celebrytka z ażurkowym kształtem kwiatu -Model 18

Pierwsze wrazenie bezcenne niestety prysnęło bardzo szybko.Łańcuszek tak delikatny, że zerwał się już dwa razy przy delikatnym dotknięciu. Choć uwiódł mnie swą prostotą nie kupiłabym go drugi raz.

 

Dzień dobry.

Drobny łańcuszek to podstawowa cecha "Celebrytek". Używamy do ich wykonania łańcuszków pełnych, które są jednak delikatne. Szarpnięcie może spowodować jego zerwanie. Proszę o kontakt z nami, naprawimy go bezpłatnie.

Pozdrawiamy, zespół firmy WĘC

Opinia dodana 2016-04-29 przez: Anita, Busko-Zdrój
Ocena:
Naszyjnik - celebrytka z ażurkowym kształtem kwiatu -Model 18

Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Piękny pierścionek, świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka. Transakcja idealna. Serdecznie polecam :)

Opinia dodana 2016-04-16 przez: Joanna, Wrocław
Ocena:
Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Pierścionek z żółtego złota JP-22Z ze szmaragdem i diamentami 0,04 ct.

Pierścionek jest prześliczny, narzeczonej się mega spodobał. Wszystkie jej koleżanki chwalą, że oryginalny. Polecam
Opinia dodana 2016-04-10 przez: Adrian, Warszawa
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota JP-22Z ze szmaragdem i diamentami 0,04 ct.

Grawer wzór M1

Grawer pięknie profesjonalnie wykonany! Dziękuję

Opinia dodana 2016-04-07 przez: Anna, Przeworsk
Ocena:
Grawer wzór M1

Medalik ze srebra z Świętym Janem Pawłem II, WEC-S-MED-JP-II-1M

Piękny medalik ! Grawer pięknie wykonany !

Opinia dodana 2016-04-07 przez: Anna, Przeworsk
Ocena:
Medalik ze srebra z Świętym Janem Pawłem II, WEC-S-MED-JP-II-1M

Pierścionek z żółtego i białego złota z szafirem i diamentami LP-88ZB

Pierścionek idealny. Identyczny jak na zdjęciach. Polecam gorąco sklep, nigdzie nie znalazłem tak szerokiej gammy pierścionków z różnymi kamieniami a nie głównie diamentami. Bardzo dobry kontakt z profesjonalną obsługą która pyta się o rozmiar aby dopasować go idealnie bez potrzeby poprawiania. Na pewno będzie to mój główny sklep jubilerski :)

Opinia dodana 2016-03-30 przez: Mariusz, Gdańsk
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota z szafirem i diamentami LP-88ZB

Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Opakowanie dobrej jakości i doskonałej cenie.

Opinia dodana 2016-03-30 przez: Mariusz, Gdańsk
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel