Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Profesjonalne podejście do transakcji, szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam w 100% i dziękuje.
Opinia dodana 2017-01-27 przez: STANISŁAW, NYSA
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Pierścionek zaręczynowy z białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-50B

Piękny, niepowtarzalny spełnił marzenia mojej wybranki ;)
Opinia dodana 2017-01-17 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-50B

Pierścionek z żółtego złota z szafirami i diamentami JP-36Z-R

Moja żona jest zadowolona :D
Opinia dodana 2017-01-16 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota z szafirami i diamentami JP-36Z-R

Elegancki wisiorek srebrny wypełniony emalią w kolorze czerwonym z grupą krwi WEC-S-WIS-MED-1

Wisiorek elegancko wykonany i zapakowany. Polecam sklep jak i produkty w nim zamawiane, by więcej było tak dobrych sklepów.

Opinia dodana 2016-12-23 przez: Wojciech, Zielona Góra
Ocena:
Elegancki wisiorek srebrny wypełniony emalią w kolorze czerwonym z grupą krwi WEC-S-WIS-MED-1

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Zgodny z zamowieniem polecam
Opinia dodana 2016-11-22 przez: Opineo.pl
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-39ZB

Bardzo profesjonalna obsługa, kontakt z klientem na wysokim poziomie, "stanęli na głowie" żeby pierścionek dotarł na czas. Biżuteria zgodna z opisem, bardzo ładna. Polecam

Opinia dodana 2016-10-25 przez: Marek, Kurów
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-39ZB

Sygnet Morski z żółtego i białego złota SJ-14ZB

Produkt zgodny z opisem

Opinia dodana 2016-10-05 przez: Opineo.pl
Ocena:
Sygnet Morski z żółtego i białego złota SJ-14ZB

Obrączka z żółtego złota ŁZ-06Z-EXTRA light-m

Dziekujemy serdecznie za sliczne obraczki sa jeszcze ladniejsze jak na zdjeciach :) grawer jest piekny noi byly dostarczone na czas wiec tez super. dziekujemy i polecamy serdecznie.
Opinia dodana 2016-10-03 przez: Urszula, Dublin
Ocena:
Obrączka z żółtego złota ŁZ-06Z-EXTRA light-m

Wisiorek z żółtego i białego złota z orłem BPW-25ZB

calkiem dobra
Opinia dodana 2016-10-02 przez: Opineo.pl
Ocena:
Wisiorek z żółtego i białego złota z orłem BPW-25ZB

Pierścionek z białego złota z cyrkoniami LP-53B-C

Prześliczny
Opinia dodana 2016-09-24 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z białego złota z cyrkoniami LP-53B-C

Grawer wzór G5

Zarówno grawer jak i obsługa sklepu idealna. Pomimo moich udziwnień nie było żadnych problemów a wręcz przeciwnie. Więcej takich sprzedawców w internecie a zakupy staną się czysta przyjemnością! Polecam w 100% ! ! !

Opinia dodana 2016-09-21 przez: Fabian, Ośno Lubuskie
Ocena:
Grawer wzór G5

Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Transakcja przebiegła pomyślnie.polecam szybko i sprawnie

Opinia dodana 2016-08-16 przez: Marek, Frysztak
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Zestaw Pierścionek, kolczyki i wisiorek z żółtego złota z rubinami i diamentami AP-60Z-R-ZEST

Jestem b. zadowolony z zakupów. B. profesjonalne podejście do klienta.Rewelacyjny kontakt , wiele życzliwych sugestii co do zakupu.Jeżeli zamierzasz kupić biżuterię to tylko TU.Polecam.
Opinia dodana 2016-07-27 przez: Jerzy, Jelcz
Ocena:
Zestaw Pierścionek, kolczyki i wisiorek z żółtego złota z rubinami i diamentami AP-60Z-R-ZEST

Pierścionek zaręczynowy z żółtego i białego złota z diamentem CP-4027ZB

Piękny pierścionek. Zadowolenie i satysfakcja gwarantowana
Opinia dodana 2016-07-26 przez: Rafał, Gdynia
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z żółtego i białego złota z diamentem CP-4027ZB

Wisiorek z żółtego i białego złota z diamentem APW-96ZB

Wisiorek przepiekny i bardzo ladnie wykonany.
Opinia dodana 2016-07-25 przez: Anna, Wiazow
Ocena:
Wisiorek z żółtego i białego złota z diamentem APW-96ZB

Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-31/7

Piękne obrączki. Jesteśmy zachwyceni. Jakość wykonania rewelacyjna - zdecydowanie godne polecenia:)

Opinia dodana 2016-07-06 przez: Beata, Wiżajny
Ocena:
Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-31/7

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715BZ

Wspaniały pierścionek. Bardzo się podobał narzeczonej. Tu należy się pochwała firmie WĘC za uporanie się z zamówieniem w szybkim czasie (1 tydzień) i dostarczenie na czas przed wyjazdem w góry gdzie wręczyłem pierścionek. Dziękuję :)

Opinia dodana 2016-07-01 przez: Krzysztof, Warszawa
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715BZ

Medalik srebrny z wizerunkiem Jezusa MED-JEZUS.M-3

Bardzo dobre wykonanie. Ciekawy wzór.

Opinia dodana 2016-06-25 przez: Opineo.pl
Ocena:
Medalik srebrny z wizerunkiem Jezusa MED-JEZUS.M-3

Krzyż wykonany z żółtego złota z diamentem KR-4Z

Wspaniala pamiatka pierwszej komuni dla corki. Jestem pod pelnym wrazeniem solidosci firmy. Jestescie przykladem dla innych firm. Zaufanie 100%

Opinia dodana 2016-06-24 przez: Maciej, Tunbridge Wells
Ocena:
Krzyż wykonany z żółtego złota z diamentem KR-4Z

Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Dzieciaki byly zdumione prezentem. Sklep przechodzi ponad skale oczekiwan. Bardzo solidna i wierzytelna firma goraco polecam. Dzieki serdeczne

Opinia dodana 2016-06-24 przez: Maciej, Tunbridge Wells
Ocena:
Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Grawer wzór G7

Idealny grawer :)

Opinia dodana 2016-06-20 przez: Opineo.pl
Ocena:
Grawer wzór G7

Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Cudowne, piękne obrączki. Zdjęcie na stronie internetowej całkowicie oddają rzeczywisty wygląd obrączek. Polecam!!!

Opinia dodana 2016-06-20 przez: Opineo.pl
Ocena:
Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Cudowne obrączki. Zdjęcie oddaje rzeczywisty wygląd obrączek. Są piękne. Polecam !!!
Opinia dodana 2016-06-20 przez: Paulina, Oświęcim
Ocena:
Obrączki ślubne z żółtego złota (para) ŁN-06Z-light

Obrączka z żółtego złota ŁN-06Z-light-m

Cudowne obrączki. Jestem bardzo zadowolona, zdjęcie oddaje rzeczywisty obraz obraczki. Polecam !!!
Opinia dodana 2016-06-20 przez: Paulina, Oświęcim
Ocena:
Obrączka z żółtego złota ŁN-06Z-light-m

Grawer wzór G7

Piękny grawer :) polecam
Opinia dodana 2016-06-20 przez: Paulina, Oświęcim
Ocena:
Grawer wzór G7

Obrączka z tytanu 77-T709-d+b

Obrączka bardzo fajna estetycznie wykonana jestem zadowolony

Opinia dodana 2016-06-16 przez: Opineo.pl
Ocena:
Obrączka z tytanu 77-T709-d+b

Pierścionek zaręczynowy z białego złota z szafirem i cyrkoniami BP-50B-C

Pierścionek w rzeczywistości wygląda jeszcze piękniej. Wspaniała, szczegółowa robota. Istny kunszt jubilerski.

Opinia dodana 2016-06-04 przez: Michał, Warszawa
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z szafirem i cyrkoniami BP-50B-C

Pierścionek z białego i żółtego złota ze szmaragdem i diamentami, LP-32BZ

przepiękny pierścionek zaręczynowy zaręczyny w balonie na wysokości 1200m i oczywiście ukochana powiedziała tak tak tak :) nie żałuje ze zaufałem sklepowi węc pozdrawiam i polecam :)

Opinia dodana 2016-05-30 przez: Patryk, Bobolice
Ocena:
Pierścionek z białego i żółtego złota ze szmaragdem i diamentami, LP-32BZ

Grawer wzór G2

Polecam, wszystko w najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt, miła obsługa.

Opinia dodana 2016-05-30 przez: Jarosław, Radom
Ocena:
Grawer wzór G2

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-2

Bardzo piękny naszyjnik... fachowa..obsługa ...Dziękuję..

Opinia dodana 2016-05-24 przez: Katarzyna, Dobre Miasto
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-2

Pierścionek w kształcie serca wykonany z białego złota AP-50B

Bardzo ładny pierścionek. Super się prezentuje na palcu żony. Bardzo polecam

Opinia dodana 2016-05-24 przez: Damian, Poznań
Ocena:
Pierścionek w kształcie serca wykonany z białego złota AP-50B

Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami JP-87ZB

Pierścionek zgodny ze zdjęciem, a nawet piękniejszy. Sam projekt sprawia, że pierścionek jest niepowtarzalny. Wykonany bardzo precyzyjnie. Jednym słowem PIĘKNY

Opinia dodana 2016-05-05 przez: Jarosław, Wrocław
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami JP-87ZB

Grawer wzór G6

Grawer wykonany precyzyjnie, czcionka idealnie pasuje do charakteru treści i pierścionka, litery i całość bardzo czytelne.

Opinia dodana 2016-05-05 przez: Jarosław, Wrocław
Ocena:
Grawer wzór G6

Naszyjnik - celebrytka z ażurkowym kształtem kwiatu -Model 18

Pierwsze wrazenie bezcenne niestety prysnęło bardzo szybko.Łańcuszek tak delikatny, że zerwał się już dwa razy przy delikatnym dotknięciu. Choć uwiódł mnie swą prostotą nie kupiłabym go drugi raz.

 

Dzień dobry.

Drobny łańcuszek to podstawowa cecha "Celebrytek". Używamy do ich wykonania łańcuszków pełnych, które są jednak delikatne. Szarpnięcie może spowodować jego zerwanie. Proszę o kontakt z nami, naprawimy go bezpłatnie.

Pozdrawiamy, zespół firmy WĘC

Opinia dodana 2016-04-29 przez: Anita, Busko-Zdrój
Ocena:
Naszyjnik - celebrytka z ażurkowym kształtem kwiatu -Model 18

Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Piękny pierścionek, świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka. Transakcja idealna. Serdecznie polecam :)

Opinia dodana 2016-04-16 przez: Joanna, Wrocław
Ocena:
Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Pierścionek z żółtego złota JP-22Z ze szmaragdem i diamentami 0,04 ct.

Pierścionek jest prześliczny, narzeczonej się mega spodobał. Wszystkie jej koleżanki chwalą, że oryginalny. Polecam
Opinia dodana 2016-04-10 przez: Adrian, Warszawa
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota JP-22Z ze szmaragdem i diamentami 0,04 ct.

Grawer wzór M1

Grawer pięknie profesjonalnie wykonany! Dziękuję

Opinia dodana 2016-04-07 przez: Anna, Przeworsk
Ocena:
Grawer wzór M1

Medalik ze srebra z Świętym Janem Pawłem II, WEC-S-MED-JP-II-1M

Piękny medalik ! Grawer pięknie wykonany !

Opinia dodana 2016-04-07 przez: Anna, Przeworsk
Ocena:
Medalik ze srebra z Świętym Janem Pawłem II, WEC-S-MED-JP-II-1M

Pierścionek z żółtego i białego złota z szafirem i diamentami LP-88ZB

Pierścionek idealny. Identyczny jak na zdjęciach. Polecam gorąco sklep, nigdzie nie znalazłem tak szerokiej gammy pierścionków z różnymi kamieniami a nie głównie diamentami. Bardzo dobry kontakt z profesjonalną obsługą która pyta się o rozmiar aby dopasować go idealnie bez potrzeby poprawiania. Na pewno będzie to mój główny sklep jubilerski :)

Opinia dodana 2016-03-30 przez: Mariusz, Gdańsk
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota z szafirem i diamentami LP-88ZB

Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Opakowanie dobrej jakości i doskonałej cenie.

Opinia dodana 2016-03-30 przez: Mariusz, Gdańsk
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Pierścionek z białego złota palladowego AP-39B-PAL z rubinem i diamentami 0,03 ct

ogień w szopie

Opinia dodana 2016-03-27 przez: Remigiusz, Witkowo
Ocena:
Pierścionek z białego złota palladowego AP-39B-PAL z rubinem i diamentami 0,03 ct

Naszyjnik ze złota - celebrytka z kluczem- Model 16

Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Wisiorek dokładnie taki jak chciałam, aczkolwiek zdjęcie może odrobinę przekłamywać, bo celebrytka wydaje się większa i mniej delikatna, ale tak jak napisałam wcześniej jest dokładnie taka jak chciałam.

Opinia dodana 2016-03-09 przez: Bożena, Piastów
Ocena:
Naszyjnik ze złota - celebrytka z kluczem- Model 16

Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Polecam! Pierścionek przepiękny, w 100% zgodny z opisem. Obsługa na 10+! -Bardzo miłe zaskoczenie :) Warto również dodać, że dostawa bardzo szybka!

Opinia dodana 2016-03-04 przez: Anna, Grodzisk Mazowiecki
Ocena:
Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Sygnet z żółtego złota SJ-27Z

Zgodny z oczekiwaniem.
Opinia dodana 2016-03-03 przez: Opineo.pl
Ocena:
Sygnet z żółtego złota SJ-27Z

Pierścionek śnieżynka z cyrkoniami LP-86B-C

Produkt spełnił oczekiwania
Opinia dodana 2016-03-02 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek śnieżynka z cyrkoniami LP-86B-C

Pierścionek w kształcie dwóch serc z białego złota ze szmaragdem LP-52B

Bardzo dobrze wykonany towar
Opinia dodana 2016-02-26 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek w kształcie dwóch serc z białego złota ze szmaragdem LP-52B

Kolczyki z żółtego złota ze szmaragdami BPK-2120Z

Bardzo ładne i eleganckie kolczyki.
Opinia dodana 2016-02-25 przez: Opineo.pl
Ocena:
Kolczyki z żółtego złota ze szmaragdami BPK-2120Z

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

bardzo ładnie wykonany
Opinia dodana 2016-02-24 przez: Opineo.pl
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Wisiorek serce z napisem Kocham Cię WEC-Serce-3

Wisiorek cudowny taki sam jak na obrazku jestem bardzo zadowolona.

Opinia dodana 2016-02-21 przez: Opineo.pl
Ocena:
Wisiorek serce z napisem Kocham Cię WEC-Serce-3

Kolczyki złote w formie kwiatu z szafirem BPK-15Z

Eleganckie kolczyki + profesjonalna obsługa = zadowolony klient (żona klienta również).

Opinia dodana 2016-02-20 przez: Tomasz, Portlaoise, Co. Laois
Ocena:
Kolczyki złote w formie kwiatu z szafirem BPK-15Z

Pierścionek z białego złota z białym topazem w kształcie serca i diamentami LP-71B

Bardzo ładny pierścionek. W pełni zgodny z opisem. Wykonany bardzo starannie. Szybki czas realizacji. Serdecznie polecam.
Opinia dodana 2016-02-16 przez: Patryk, Lubartów
Ocena:
Pierścionek z białego złota z białym topazem w kształcie serca i diamentami LP-71B

Opakowanie na pierścionek serce z różą

Ladnie wykonane zgrabne pudełeczko. Serdecznie polecam
Opinia dodana 2016-02-16 przez: Patryk, Lubartów
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce z różą

Grawer wzór G1

Bardzo starannie i wyraźnie wykonany grawer. Polecam
Opinia dodana 2016-02-16 przez: Patryk, Lubartów
Ocena:
Grawer wzór G1

Pierścionek z białego złota z szafirem i cyrkoniami model AP-6139B-C

Profesjonalnie i perfekcyjnie wykonany pierścionek. Spodobał sie narzeczonej :)

Opinia dodana 2016-02-01 przez: Łukasz, Sopot
Ocena:
Pierścionek z białego złota z szafirem i cyrkoniami model AP-6139B-C

Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Bardzo eleganckie i ekskluzywnie wyglądające pudełko.

Opinia dodana 2016-02-01 przez: Łukasz, Sopot
Ocena:
Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Smoczek srebrny Smurfy CO-S/SMO

Miła i szybka obsługa personelu. Dobry kontakt i organizacja zakupów Produkt zgodny z zamówieniem, fajny gadżet na chrzciny.

Opinia dodana 2016-01-26 przez: Andrzej, Kamień Pomorski
Ocena:
Smoczek srebrny Smurfy CO-S/SMO

Pierścionek z żółtego i białego złota w kształcie róży z diamentami AP-95ZB

Miła i szybka obsługa personelu. Dobry kontakt i organizacja zakupów Produkt zgodny z zamówieniem

Opinia dodana 2016-01-26 przez: Andrzej, Kamień Pomorski
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota w kształcie róży z diamentami AP-95ZB

Opakowanie na pierścionek serce z różą

Miła i szybka obsługa personelu. Dobry kontakt i organizacja zakupów Produkt zgodny z zamówieniem.

Opinia dodana 2016-01-26 przez: Andrzej, Kamień Pomorski
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce z różą

Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Produkt 100% taki jak zamówiony:)

Opinia dodana 2016-01-14 przez: Opineo.pl
Ocena:
Srebrny pierścionek w kształcie serca AP-S-50

Pierścionek ze złota z szafirem i diamentami JP-2705B

Pierścionek jest bardzo ładny. Moja partnerka jest nim zachwycona :) Miła obsługa, szybka dostawa.. jestem zachwycony całokształtem sklepu :)

Opinia dodana 2016-01-14 przez: Mariusz, Poznań
Ocena:
Pierścionek ze złota z szafirem i diamentami JP-2705B

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij