Pierścionek zaręczynowy z brylantem z żółtego złota BP-72Z

Produkt wykonany z dużą starannością. Zdjęcie nie odbiega od rzeczywistości. Szukałem oryginalnego pierścionka i udało mi się u tego Jubilera go odnaleźć. Narzeczona zachwycona :) Obsługa naprawdę życzliwa i elastyczna pod klienta przy zamówieniu internetowym.
Opinia dodana 2018-11-05 przez: Kamil, Bochnia
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z brylantem z żółtego złota BP-72Z

Naszyjnik ze złota - celebrytka z motywem Koniczynki- Model 25

Produkt zgodny z opisem, pięknie opakowany, super wykonanie, profesjonalna obsługa, wysyłka na czas. Na pewno jeszcze skorzystam z Waszej oferty. Jak najbardziej POLECAM!

Opinia dodana 2018-08-10 przez: Ewelina, Skarżysko - Kamienna
Ocena:
Naszyjnik ze złota - celebrytka z motywem Koniczynki- Model 25

Wisiorek srebrny Róża Wiatrów-1

Produkt zgodny z opisem, a sklep i obsługa na medal. Polecam kupującym.
Opinia dodana 2018-07-17 przez: Katarzyna, Słomniki
Ocena:
Wisiorek srebrny Róża Wiatrów-1

Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z rubinem i cyrkoniami

Pierścionek w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Wykonanie perfekcyjne. Świetny kontakt z firmą na całym etapie od zamówienia do otrzymania produktu.
Opinia dodana 2018-07-16 przez: Kamil, Lublin
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z rubinem i cyrkoniami

Eleganckie kwadratowe pudełko na pierścionek wykonane z ozdobnego tworzywa

Pudełeczko ładne i wysokiej jakości, bardzo fajnie eksponuje pierścionek
Opinia dodana 2018-07-02 przez: Bartłomiej, Szczecin
Ocena:
Eleganckie kwadratowe pudełko na pierścionek wykonane z ozdobnego tworzywa

Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z białym szafirem i cyrkoniami BP-50Z-C

Piękny pierścionek, wykonanie i jakość bardzo dobra - wart swojej ceny. Obsługa profesjonalna a wysyłka szybko i na czas. Sklep ma bardzo duży wybór biżuterii i ciekawe wzory. Polecam
Opinia dodana 2018-07-02 przez: Bartłomiej, Szczecin
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z białym szafirem i cyrkoniami BP-50Z-C

Pierścionek z żółtego złota z brylantami 0,19ct wzór BP-3419Z-R

Znając preferencje mojej już-narzeczonej, szukałem pierścionka, który by świetnie wizualnie prezentował się na delikatnej, małej dłoni, a zarazem był praktyczny - czyli kamień nie wystawał i nie było problemu z przypadkowym zahaczeniem. Ten pierścionek okazał się strzałem w 10-tkę, w pełni spełnił te wymagania, a na dodatek na żywo prezentuje się jeszcze wspanialej, że przez moment sam chciałem go założyć :) Polecam
Opinia dodana 2018-06-22 przez: Michał, Wrocław
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota z brylantami 0,19ct wzór BP-3419Z-R

Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Pudełko przepięknie wykonane, błyszczące, eleganckie. Zdecydowanie polecam jako główny sposób przechowywania pierścionka, szczególnie złotego, które świetnie komponuje się z kolorystyką pudełka.
Opinia dodana 2018-06-22 przez: Michał, Wrocław
Ocena:
Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Pierścionek z białego złota AP-39B z szafirem i diamentami 0,03 ct

Jestem bardzo zadowolona, piękny pierścionek. Polecam

Opinia dodana 2018-06-05 przez: Urszula, Częstochowa
Ocena:
Pierścionek z białego złota AP-39B z szafirem i diamentami 0,03 ct

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Moim zdaniem jest bardzo starannie wykonany oglondałem to pod lupą jest pierwsza klasa
Opinia dodana 2018-06-02 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Grawer wzór G5

Starannie wykonany, czytelny. Dobra robota! Pomoc i doświadczenie obsługi pozwala zweryfikować i dopasować jakość i estetykę grawera jednocześnie pokazując zaangażowanie i troskę o zadowolonego klienta. Polecam!
Opinia dodana 2018-05-08 przez: Maciej, Świdnica
Ocena:
Grawer wzór G5

Pierścionek z białego i różowego złota z brylantami BP-71BP

Przepiękne dzieło sztuki! Kunszt, precyzja i delikatność wzoru znacznie przebija oferty obecnych masowych "potentatów" jubilerskich. Na żywo prezentuje się fenomenalnie! Bardzo polecam!!!
Opinia dodana 2018-05-08 przez: Maciej, Świdnica
Ocena:
Pierścionek z białego i różowego złota z brylantami BP-71BP

Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Ładne opakowanie całkowicie spełnia swoją funkcję
Opinia dodana 2018-05-08 przez: Maciej, Świdnica
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-2

Naszyjnik bardzo ładny jest z niego zadowolony wysyłka na czas nawet jeszcze szybciej. Jak najbardziej polecam
Opinia dodana 2018-04-30 przez: Leszek, Sobin
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-2

Pierścionek z żołtego złota w formie żmijki z granatami i cyrkoniami AP-63Z-R-C

Piękne wykonanie pierścionka.Najważniejsza radość i zadowolenie żony z trafionego prezentu. Naprawdę wspaniała i kulturalna obsługa. Polecam wszystkim niezdecydowanym!!!
Opinia dodana 2018-04-28 przez: Tomasz, Santok
Ocena:
Pierścionek z żołtego złota w formie żmijki z granatami i cyrkoniami AP-63Z-R-C

Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Wszystko ok
Opinia dodana 2018-04-08 przez: Opineo.pl
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Opakowanie na kolczyki/wisiorek/ zestaw

Wszelka bizuteria pieknie sie prezentuje w tym pudeleczku.
Opinia dodana 2018-03-20 przez: Urszula, SLOUGH
Ocena:
Opakowanie na kolczyki/wisiorek/ zestaw

Franciszkański krzyż TAU ze srebra - KR-S-6

Krzyzyk pieknie wykonany, bardzo subtelny a jednak mocny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia dodana 2018-03-20 przez: Urszula, SLOUGH
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU ze srebra - KR-S-6

Pierścionek z białego złota delfin LP-28B

Piękny,niespotykany.Najważniejsze że spodobał się pani.Wygląd taki jak na zdjęciu.Polecam
Opinia dodana 2018-02-18 przez: MARIUSZ, OSTROŁĘKA
Ocena:
Pierścionek z białego złota delfin LP-28B

Pierścionek z białego i żółtego złota z topazem Swarovski i brylantami BP-73BZ

Piękny,bardzo dobrze wykonany,jak na zdjęciu.Polecam
Opinia dodana 2018-02-18 przez: MARIUSZ, OSTROŁĘKA
Ocena:
Pierścionek z białego i żółtego złota z topazem Swarovski i brylantami BP-73BZ

Wisiorek z łańcuszkiem ze srebra Róża Wiatrów-1-ZEST

Wisiorek bardzo ładny, pięknie się prezentuje, chociaż dobrany łańcuszek wydaje się być zbyt delikatny.Zakup uważam za bardzo udany.
Opinia dodana 2018-01-11 przez: Bożena, Zawiercie
Ocena:
Wisiorek z łańcuszkiem ze srebra Róża Wiatrów-1-ZEST

Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z granatem i diamentami 0,03 ct

Piękny i solidnie wykonany. Serdecznie polecam.

Opinia dodana 2017-12-27 przez: Bartłomiej, Baniocha
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z granatem i diamentami 0,03 ct

Wisiorek srebrny Tarcza Hamulcowa Rower-1

Wisiorek piękny, zapewne spodobał się obdarowywanemu :) Obsługa profesjonalna i super kontakt. Bardzo polecam :)

Opinia dodana 2017-12-26 przez: Elwira, Szczecin
Ocena:
Wisiorek srebrny Tarcza Hamulcowa Rower-1

Pierścionek z topazem Swarovski Red i diamentami AP-53Z

Zamówiony towar otrzymałem bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Pomimo wysyłki za granicę towar został dostarczony przed terminem a fakcie wysyłki zosatłem powiadomiony telefonicznie i mailowo. Bardzo miła obsługa klięta. Gorąco polecam.
Opinia dodana 2017-12-10 przez: Tomasz, Derby
Ocena:
Pierścionek z topazem Swarovski Red i diamentami AP-53Z

Pierścionek złoty w kształcie róży z cyrkoniami LP-7715ZB-C

Pięknie wykonany, jak na zdjęciach, a przesyłka przed terminem. Znakomita obsługa. Moja wybranka zadowolona z pierścionka to najważniejsze. Dziękuję i śmiało mogę polecić sklep. Pozdrawiam
Opinia dodana 2017-12-09 przez: Tomasz, Bełchatów
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z cyrkoniami LP-7715ZB-C

Grawer wzór G5

Bardzo dobrze wykonany grawer, według wzoru który wybrałem. Świetna robota
Opinia dodana 2017-12-09 przez: Tomasz, Bełchatów
Ocena:
Grawer wzór G5

Opakowanie na pierścionek pąk róży

Opakowanie na pierścionek pąk róży bardzo dobrze zrobione i miłe dla oka.
Opinia dodana 2017-12-09 przez: Tomasz, Bełchatów
Ocena:
Opakowanie na pierścionek pąk róży

Pierścionek zaręczynowy w kształcie konwalii AP-4010B z białego złota z brylantem.

Wspaniałe, staranne wykonanie, wygląd zgodny z opisem, jesteśmy w pełni zadowoleni. Oprawa kamienia sprawia, że wydaje się nieco większy niż w rzeczywistości i dobrze go podświetla. Godny podkreślenia jest bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Istnieje możliwość wykonania z białego złota palladowego. Jak dla mnie 5+++
Opinia dodana 2017-12-05 przez: Patryk, Lublin
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy w kształcie konwalii AP-4010B z białego złota z brylantem.

Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z rubinem i diamentami BP-50Z

Zgodziła się.
Opinia dodana 2017-10-16 przez: Tomasz, Bieruń
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z rubinem i diamentami BP-50Z

Grawer wzór M1

medalik srebrny o wielkości ok. 3 cm.
Opinia dodana 2017-10-09 przez: Opineo.pl
Ocena:
Grawer wzór M1

Grawer wzór M1

Zgodnie z zamówieniem - jestem bardzo zadowolona z efektu.
Opinia dodana 2017-09-14 przez: Agnieszka, Łódź
Ocena:
Grawer wzór M1

Medalik ze srebra ze Świętym Florianem, MED-FLORIAN-D-02

Produkt zgodny z opisem. Porządne wykonanie. Na żywo nawet jeszcze ładniejszy:)
Opinia dodana 2017-09-14 przez: Agnieszka, Łódź
Ocena:
Medalik ze srebra ze Świętym Florianem, MED-FLORIAN-D-02

Blaszka na Chrzest Św. wzór WZ-SPEC-1m

Transakcja bardzo szybka i sprawna, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem.
Opinia dodana 2017-08-28 przez: MARTA, Kraków
Ocena:
Blaszka na Chrzest Św. wzór WZ-SPEC-1m

Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Transakcja bardzo szybka i sprawna, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem.
Opinia dodana 2017-08-28 przez: MARTA, Kraków
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Obrączki ślubne z żółtego i białego złota palladowego (para) ŁH-05ZB-EXTRA light

Profesjonalne podejście do transakcji, szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam w 100% i dziękuje.

Opinia dodana 2017-08-20 przez: STANISŁAW, NYSA
Ocena:
Obrączki ślubne z żółtego i białego złota palladowego (para) ŁH-05ZB-EXTRA light

Pierścionek zaręczynowy z białego złota z tanzanitem i diamentami JP-2705B

Wykonanie oraz czas realizacji bez zarzutu. Pierścionek w rzeczywistości prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach.

Opinia dodana 2017-07-15 przez: MICHAŁ, TARNÓW
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z tanzanitem i diamentami JP-2705B

Kolczyki w formie kwiatu z żółtego złota z rubinem BPK-15Z

Kolczyki w rzeczywistosci ladniejsze niz na zdjeciu. Bardzo staranne wykonanie. Dodatkowy plus za kontakt ze sklepem podczas realizacji zamowienia.
Opinia dodana 2017-06-15 przez: Anna, Dziewin
Ocena:
Kolczyki w formie kwiatu z żółtego złota z rubinem BPK-15Z

Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-16/4

Pełen profesjonalizmy, bardzo szybka realizacja i piękne wykonanie. Polecam

Opinia dodana 2017-05-22 przez: Ilona, Kraków
Ocena:
Obrączki ślubne z tytanu (para) SWT-16/4

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Zgodny z opisem i zdjęciami
Opinia dodana 2017-05-20 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Pierścionek ze złota z szafirem i diamentami JP-2705Z-R

Pierścionek bardzo spodobał się mojej już narzeczonej. Wykonany bardzo solidnie, nic nie odstaje, nie ma prawa o nic zahaczyć. Realizacja i wysyłka szybsza niż myślałem. Pozdrawiam i polecam z czystym sumieniem.

Opinia dodana 2017-05-08 przez: Mariusz, Janów Podlaski
Ocena:
Pierścionek ze złota z szafirem i diamentami JP-2705Z-R

Pierścionek z żółtego i białego złota z cyrkoniami AP-34ZB-C

Pierścionek zaręczynowy wykonany profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem (w ciągu 10 dni roboczych- 14 dni kalendarzowych). W rzeczywistości pierścionek wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Wierzę w to, że mojej Wybrance się spodoba. Super robota, super pierścionek. Było warto zamówić.
Opinia dodana 2017-03-18 przez: Jacek, Wieliczka
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota z cyrkoniami AP-34ZB-C

Grawer wzór G5

Świetnie wygląda na pierścionku, super robota ! polecam :D

Opinia dodana 2017-03-07 przez: Wojciech, Widełka
Ocena:
Grawer wzór G5

Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Piękne opakowanie, polecam :)

Opinia dodana 2017-03-07 przez: Wojciech, Widełka
Ocena:
Opakowanie na pierścionek serce czerwone - bezpłatnie wyłącznie z zakupem biżuterii złotej.

Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Ocena najwyższa z możliwych. Bardzo szybka wysyłka, towar pięknie zapakowany i gotowy do wręczenia jako prezent. Podarunek okazał się być najbardziej oryginalny ze wszystkich. Jestem bardzo zadowolony więc z czystym sumieniem mogę polecić firmę "Węc- Twój Jubiler" i jej produkty.

Opinia dodana 2017-02-28 przez: Przemyslaw, Koeln
Ocena:
Grosz "na szczęście" ze złota M-4Z doskonały na I Komunie Św.

Pierścionek z białego złota w kształcie róży z szafirem i brylantami LP-7730B

Błyskawiczna wysyłka, zamówienie wysłane wcześniej niż szacowany czas podany w sklepie. Pierścionek piękny, który spełnił swoje zadanie: doprowadził narzeczoną do łez. Gorzej można ocenić certyfikat, który przyszedł z błędem ortograficznym. Kontakt z klientem wzorowy, indywidualne podejście do każdego zamówienia. Polecam!
Opinia dodana 2017-02-23 przez: Krzysztof, Łódź
Ocena:
Pierścionek z białego złota w kształcie róży z szafirem i brylantami LP-7730B

Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Pudełko przyszło z dwoma niewielkimi ubytkami przy krawędziach. Samo wykonanie produktu bez zarzutu.
Opinia dodana 2017-02-23 przez: Krzysztof, Łódź
Ocena:
Opakowanie luksusowe z drewna na pierścionek, wykończone ekologiczną skórką

Kolczyki z żółtego złota z rubinami APK-97Z-R

Wykonanie i jakość bez zastrzeżeń
Opinia dodana 2017-02-13 przez: Opineo.pl
Ocena:
Kolczyki z żółtego złota z rubinami APK-97Z-R

Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z granatem i diamentami 0,03 ct

Produkt bardzo solidnie wykonany, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
Opinia dodana 2017-02-13 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota AP-39Z z granatem i diamentami 0,03 ct

Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Profesjonalne podejście do transakcji, szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam w 100% i dziękuje.
Opinia dodana 2017-01-27 przez: STANISŁAW, NYSA
Ocena:
Pierścionek złoty w kształcie róży z brylantami LP-7715ZB

Pierścionek zaręczynowy z białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-50B

Piękny, niepowtarzalny spełnił marzenia mojej wybranki ;)
Opinia dodana 2017-01-17 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek zaręczynowy z białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-50B

Pierścionek z żółtego złota z szafirami i diamentami JP-36Z-R

Moja żona jest zadowolona :D
Opinia dodana 2017-01-16 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z żółtego złota z szafirami i diamentami JP-36Z-R

Elegancki wisiorek srebrny wypełniony emalią w kolorze czerwonym z grupą krwi WEC-S-WIS-MED-1

Wisiorek elegancko wykonany i zapakowany. Polecam sklep jak i produkty w nim zamawiane, by więcej było tak dobrych sklepów.

Opinia dodana 2016-12-23 przez: Wojciech, Zielona Góra
Ocena:
Elegancki wisiorek srebrny wypełniony emalią w kolorze czerwonym z grupą krwi WEC-S-WIS-MED-1

Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Zgodny z zamowieniem polecam
Opinia dodana 2016-11-22 przez: Opineo.pl
Ocena:
Naszyjnik srebrny z Twoim imieniem WEC-S-IMIE-1

Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-39ZB

Bardzo profesjonalna obsługa, kontakt z klientem na wysokim poziomie, "stanęli na głowie" żeby pierścionek dotarł na czas. Biżuteria zgodna z opisem, bardzo ładna. Polecam

Opinia dodana 2016-10-25 przez: Marek, Kurów
Ocena:
Pierścionek z żółtego i białego złota ze szmaragdem i diamentami BP-39ZB

Sygnet Morski z żółtego i białego złota SJ-14ZB

Produkt zgodny z opisem

Opinia dodana 2016-10-05 przez: Opineo.pl
Ocena:
Sygnet Morski z żółtego i białego złota SJ-14ZB

Obrączka z żółtego złota ŁZ-06Z-EXTRA light-m

Dziekujemy serdecznie za sliczne obraczki sa jeszcze ladniejsze jak na zdjeciach :) grawer jest piekny noi byly dostarczone na czas wiec tez super. dziekujemy i polecamy serdecznie.
Opinia dodana 2016-10-03 przez: Urszula, Dublin
Ocena:
Obrączka z żółtego złota ŁZ-06Z-EXTRA light-m

Wisiorek z żółtego i białego złota z orłem BPW-25ZB

calkiem dobra
Opinia dodana 2016-10-02 przez: Opineo.pl
Ocena:
Wisiorek z żółtego i białego złota z orłem BPW-25ZB

Pierścionek z białego złota z cyrkoniami LP-53B-C

Prześliczny
Opinia dodana 2016-09-24 przez: Opineo.pl
Ocena:
Pierścionek z białego złota z cyrkoniami LP-53B-C

Grawer wzór G5

Zarówno grawer jak i obsługa sklepu idealna. Pomimo moich udziwnień nie było żadnych problemów a wręcz przeciwnie. Więcej takich sprzedawców w internecie a zakupy staną się czysta przyjemnością! Polecam w 100% ! ! !

Opinia dodana 2016-09-21 przez: Fabian, Ośno Lubuskie
Ocena:
Grawer wzór G5

Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Transakcja przebiegła pomyślnie.polecam szybko i sprawnie

Opinia dodana 2016-08-16 przez: Marek, Frysztak
Ocena:
Franciszkański krzyż TAU z żółtego złota - KR-6Z

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel